onsdag 31 mars 2010

Ändrade planer

Sara och jag hade planerat en fika idag istället för den i måndags då hon uteblev. Men hon var tvungen att jobba över så det vart inget. Istället fick jag helt plötsligt hela eftermiddagen fri. Alltså hade jag kunnat följa med mamma hem en sväng, vilket jag inte hann eftersom jag skulle träffa Sara. Det kunde jag ju inte veta där och då. Eller så kunde jag ätit våfflor med Karl, något som vi pratat om i flera dagar nu. Eller träffat Andréa. Men det var liksom ingen idé att göra nya planer eftersom jag ska träna snart.
Eftermiddagen har jag ägnat åt att plantera lite blommor. Jag har även klippt luggen. Det borde jag verkligen ha gjort innan jag städade i förmiddags. Det är så lätt att vara efterklok.
Jag tyckte att det var dags att ta bort alla timers som varit mina vänner under de mörka månaderna, då de tänt lamporna morgon som kväll. Men nu är det ljust både när jag åker till jobbet och när jag kommer hem från detsamma. Och de måste ju ta ström eftersom de får klockan att gå. Eller? Ja, så måste det ju vara. Så nu sparar jag lite ström på det. Bra för miljön, bra för mig och bra kommande generationer.

Nu sitter jag med kaffemuggen i högsta hugg och väntar på att få gå på spinning. Den där konditionen som verkar puts väck måste komma tillbaka. Jag funderar på att ta med mig en hink att spy i så Ananthi slipper städa efter mig. Jag har lovat henne att försöka hinna ta mig av cykeln innan jag svimmar. Eftersom man sitter fast med fötterna kan det vara besvärligt att få mig att ligga bekvämt i min medvetslöshet. Dessutom kan jag slå mig. Eller bryta fotleden. Om det vill sig illa alltså.
Nej, jag ska ta det lilla lugna. Det, som jag är så bra på. Det, som är min specialitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar