söndag 21 mars 2010

Söndagsfixidon

Idag har jag haft en sådan där dag då jag har fixidonat med sådant som behöver göras, men som man skjuter på eftersom det inte varit bråttom med det. Jag har tvättat saker för hand, diskat alla mina ljuslyktor fria från stearin och fingeravtryck och jag har sorterat papper och satt in dem på sina rätta ställen. Jag har till och med tagit mig tid att göra en hårinpackning.
Det är gött när allt sånt här är avklarat. Det ger mig frid i själen.

Jag har även varit med Karl. Inte för att det hör till sakerna som behöver göras men som man skjuter på. Dagen till ära har vi druckit kaffe på lokal. Närmare bestämt Lundstedts. Det var ett tag sen vi gjorde det. Det senaste har vi druckit kaffe här eller hos honom. Men efter att jag suttit inne och ugglat ett par dagar, med undantag från igår, tyckte jag att det vore roligt att lägga ögonen på lite folk.

Jag plockade med mig mina påsksaker hemifrån igår. Jag är lite sugen på att påskpynta. När börjar man göra det? Jag tänker att eftersom påsk är så kort, så borde man göra det ganska snart så det hinner vara framme lite innan det ska plockas ner igen. Jag kanske ska vänta några dagar till. Kanske till nästa helg.

På tal om påsk. Varför finns det ingen påskmusik? Det finns miljoners julsånger, men mig veterligen finns det inga påsksånger. Varför är det så?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar