tisdag 30 mars 2010

Fullt ös

Jag har hunnit med en hel del idag. Efter gymmet åkte jag till Skövde och köpte kläder. Det fanns en hel del som talade till mig och jag fick med mig ganska många kassar hem. Jag hittade äntligen ett par örhängen som jag tyckte kunde ersätta det par, vars ena hälft råkade ut för en olycka och dog en ond bård dödlig död. En väldigt lyckad shoppingtur med andra ord.

När jag kom hem gick jag direkt till Ströget där Karin, Linda och Tirren satt. De hade sina bebbar med sig och jag satt med Maja-Stina i knät mest hela tiden. Så jävla söt är hon. Hon har världens största ögon som är jätteblå. Hon hade hela min tumme i sin mun, som hon bet och sög på. Det var rätt mysigt faktiskt.

För några veckor sedan gjordes det en liten inspektion här i min lägenhet. De bytte filter i ventilationen och passade även på att kolla brandvarnaren. Den fungerade inte. Jag tyckte att det var konstigt att den inte gick igång den gången jag bakade och det rök som satan ur ugnen. Sen tänkte jag inte mer på det. När jag skulle byta batterierna visade det sig att de satt som berget och hoppsan sa, så hade jag tagit sönder hela mackapären. Så idag gick jag och köpte en ny. Jag menar, med mina mängder med levande ljus är jag den som verkligen borde ha en fungerande brandvarnare.

När jag sjunkit ner i soffan för att pusta ut lite ringde Ananthi och frågade om jag ville följa med ut och gå. Det ville jag verkligen, så jag hoppade i andra kläder och vi gav oss ut på en timmes lång promenad. Det satt som ett smäck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar