lördag 13 mars 2010

Systersmiddag

Igår kväll var vi ute och åt systersmiddag - Karin, jag Linda och Tirren. Vi hade bokat bord på Mumma. Jag har aldrig varit där på kvällstid förut, men hört att it is the shit. Och det var det. Jättegodmat och underhållningen stod vi väl för själva. Gudars, vad jag skrattade. Jag fick ont i magen, så mycket skrattade jag.

När vi ätit spelade vi Fia med knuff. Jag tänkte att jag borde ha en fördel, eftersom jag spelat i veckan. Men nej då. Jag och Karin kör lite samma. Vi kör Fia utan knuff. Vi vill inte skicka tillbaka någon till boet. Linda, som var den som gick in för spelet hårdast, poängterade att det heter Fia MED knuff av en anledning. Och så gick hon och vann.

Som alltid är det ingen höjdare att återberätta det som fick oss att asgarva. Därför låter jag bli. Men jag måste berätta om det roligaste. Linda och Tirren beslöt sig för att dela på en dessert, eftersom de var mätta och inte orkade en hel var. Men när desserten kommer in, insåg vi alla att de nog orkat det. Shit, vad vi skrattade. De delade på dessa tre små harlortar.

Idag har jag redan hunnit med en hel del. Min lördagsrutin är återupptagen. Jag har varit på gymmet och styrketränat. Jag tänkte konditionsträna också men min kropp är tydligen inte helt återställd efter sjukan, eftersom jag inte kan ta i utan att vilja kräkas. Jag och min kropp är lite ovänner just för tillfället. Så jag gick hem, duschade och gick ner på stan för att uträtta några ärenden. Sen gick jag hem, bytte om och mötte Lena för att gå en promenad. Det är så härligt väder. Solen värmer verkligen. Vi gick så vi hade solen i fejjan mest hela tiden. Underbart.

Innan vi skiljdes åt gick vi och investerade i ett spel. Gissa vilket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar