söndag 14 mars 2010

Söndagströtters

Idag är jag inte blixtens tös. Det är lite segt här på Trädgårdsgatan. Men helt klart värt det.

Och så denna melodifestival. Det visade sig att det egentligen bara var jag och Lena som var någorlunda engagerade, och egentligen borde vi nog suttit och tittat bara hon och jag. Men det var roligt och trevligt i alla fall. Vi stängde våra öron för alla sarkastiska kommentarer som haglade i spridda skurar i sällskapet som samlats hos Ylva. Jag tycker inte att rätt låt vann, men vad jag tycker spelar ju ingen roll. Jag tyckte att den här skulle vinna. Den är klatchig.



Idag har jag haft tvättid. Det var sannerligen välbehövligt. Jag höll på att bli Anna Troslös där ett tag. Ett begrepp vi inte vill mynta.

Karl har varit här och druckit kaffe i eftermiddag. Jag fattar inte vad dåligt med tid jag har för mina vänner egentligen. Jobbet och träning har prioritet och sen finns alla måsten man måste göra. Det blir inte mycket tid över sen. Det känns tråkigt. Men å andra sidan får man ju längta lite. Vilket kan vara bra.

Ananthi kommer snart komma inflygande genom dörren. Hon ska låna datorn lite och vi ska äta nåt. Jag ska försöka sätt upp min rullgardin som Svenne och mamma har kortat av till, förhoppningsvis, lagom längd.

Det skulle även ha varit morfars födelsedag idag. Hipp hipp hurra i himlen!


I fucking read you like an open book.
Det är tydligt det. Jävligt tydligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar