måndag 22 mars 2010

Ny vecka

Det kändes bra att vara tillbaka på jobbet idag. Fast jag bara varit hemma två dagar kände jag att jag missat ganska mycket. På mötet imorse satt jag som ett frågetecken innan jag var helt uppdaterad och vi rett ut allt. Men nu är jag med i matchen igen. Det är en förutsättning tycker jag.

När jag och Emil sprang på varandra förra måndagen bestämde vi att vi skulle ses denna vecka. Så idag ringde jag för att bestämma lite närmre. Emil undrade om vi kunde skicka sms istället eftersom han inte hörde vad jag sa. Sen skrattade han lite åt mig, sådär på det där sättet som bara Emil gör. Han tyckte att jag lät illa; täppt och jävlig. Det är inte bara han som kommenterat detta under dagen. Det är inte klokt vad den tog mig i sitt fång, den här förkylningen. Men på bättringsvägen är jag allt. Det går åt rätt håll så att säga. Jag fick dock ändå gå och lägga mig och sova när jag kom hem. Ja, annars skulle jag inte orkar vara uppe och titta på Svenska Hollywoodfruar ikväll.
Och det kan jag inte missa. För det kommer att vara den stora snackisen på fikat på jobbet imorgon. Vi brukar sitta och kommentera, härma och fnissa. Alla är väldigt engagerade. Det är roligt.

Jag får en hel del tid över till annat, nu när jag inte kan träna. Lägger jag så mycket tid på det? Hm. Konstigt. Jag hann till och med gå ner en sväng på stan när jag kom hem idag. Jag tittade lite på påskpynt. Inte för att jag egentligen behöver så mycket mer. Men jag tycker att det är mysigt att kika lite. Jag kom hem med en påskhandduk och fyra äggkoppar. Jag ägde inga sådana, så jag tyckte att det var ett berättigat köp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar