söndag 28 februari 2010

Söndagsmys

Andréa och Anton har varit här och förgyllt min eftermiddag. Anton är en glad korv och jag tror jag ska dö varje gång han ler. Världens sötaste unge. Han har mig runt sitt lillfinger, mitt lille mök. Det är fascinerande att se att han för varje gång vi träffas blir mer och mer en person. Han är liksom inte lika mycket "Andréas bebis", utan mer Anton.

Andréa lurade brallan av mig. När vi messade i veckan skrev jag att "ingen present medtages". Men när Andréa kom förut sa hon att "eftersom du skrev att 'present medtages' så har jag fått gå och köpa en". Jag höll på att smälla av. Jag sa att jag inte alls skrivit så, men hon stod på sig och höll så god min att jag gick på det. Jag menar, det skulle inte förvåna mig om jag glömt ett ord. Jag skämdes ihjäl, blev helt varm och generad. Stackars henne, tvingad att gå och köpa en present. Vågade inte komma utan. Men så brast hon ut i skratt. Phu!

Jag har fått rackarns mycket gjort idag. Förutom att städa och göra i ordning efter gårdagen har jag som sagt tvättat och umgåtts med Andréa. Men jag har även planerat ett nytt arbetsområde i SO för år 7, läst åttornas reflektioner, uppdaterat mitt CV och gjort ett läxförhör till niorna. En produktiv dag så att säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar