tisdag 16 februari 2010

Kuba

Nästa vecka ska vi börja med arbetsomårdet "Vår moderna historia", vilket innefattar tiden efter Andra världskriget fram till typ nu. Ett enormus gigantus arbetsområdeom jag får säga det själv. Och det får jag. Som lärare får jag ju fördelen att bestämma vad jag vill att mina elever ska arbeta med. Och eftersom inget land som jag har varit i har påverkat mig så mycket som Kuba, ska vi göra ett litet nedslag i Kuba-krisen. Med all rätt, tycker ju givetvis jag då.

Så nu sitter jag och skapar ett faktahäfte. Jag älskar att göra sånt här. Det är en del av läraryrket som jag verkligen ser fram emot att göra; planera arbetsområden, planera lektioner, leta och färdigställa fakta, leta filmer och försöka göra det så roligt och intressant för eleverna som det bara går.

Jag tänkte att jag skulle ta med lite bilder som vi tog när vi var där, men jag kan inte hitta några på datorn. Med undantag för sol- och badkort. Vart kan de andra vara mån tro? Tänk om det är så illa att de inte är tagna med digitalkamera.. Mammut? Hilfe.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar