tisdag 16 februari 2010

Fettisdagen

Grattis på semmeldagen!

Nej nej, jag hade inte glömt. Hur skulle jag kunna glömma? Bara att jag inte tänker uppmärksamma den genom att äta en semla. Det gjorde jag igår. Men grattis bör man säga. Det är på sin plats. Så att säga.

Jag och Ananthi pratade igår om att vi blivit dåligt uppvaktade av alla våra karlar på Alla hjärtans dag. Jag menar, anledningen till att man har flera är att man blir uppvaktad desto mer. Men nej då. Därför blev jag jätteglad när jag fick ett kort i min brevlåda idag. Från Evelina. Och givetvis blev jag lika glad i fredags när jag fick ett av Syster Yster.

Karin. Här är ditt Alla Hjärtans Dag-kort. Till Dig från Mig. Lite sent. Men ändå.

Idag har jag blivit bjuden på middag hos och av Karl. Han tillagade isterband och stuvad potatis. Mycket mycket gott. Kaffe på maten vart det med. Jag kände mig lite bortskämd.

Inatt ska jag och Mattias på en roadtrip. Eller.. roadtrip för mig, vanlig arbetsdag (läs natt) för honom. Därav den sjukt långa dagen, med tanke på att jag vaknade klockan 6 imorse. Men det ska bli så roligt! Undra om jag kan få honom att tuta i en tunnel, som han gjorde sist.. Det var festligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar