lördag 3 juli 2010

Varmt bad

Ja, jädrarns vad varmt det har varit idag då. Jag gillar ju värme, så inte mig emot. Jag åkte ut till Jula, för det går ju inte att vara i stan i denna värme. Jag hade storartade planer på att bättra på min bränna men det har varit väldigt disigt, och framåt lunch kom det moln. Men vad gör väl det när det är varmt i alla fall?

Inomhus var det svaligt. Typ 22 grader. Så Svenne fattade inte varför jag höll på att smälta bort, där han satt vid datorn. Jag pekade på termometern som visade 29.6 och fick därmed med honom för att bada.

Ser ni honom? Mitt hjärta. Så lik pappa han är. Han går som pappa. Han bär handduken som pappa. Han rör sig och för sig som pappa. När jag berättar för folk att Svenne är lik pappa undrar de om jag inte tycker att det är jobbigt. Jag tycker att det är tvärtom. Jag tycker att det är toppen.


Vi var helt ensamma vid badplatsen. Som för övrigt håller på att växa igen. Vad är det om eller? Medan vi badade pratade vi om dittan och dattan, men mest om relationer. Tänk att jag och plutten kan göra det. Diskutera killar och tjejer. Vad vuxen han börjar bli. Och vad ung jag är. Vi möts på mitten.

Nu har jag gjort mig i ordning för att åka till Ekudden och grilla och bada. Men det regnar liksom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar