onsdag 7 juli 2010

Onsdagens

Jag gick och la mig 20 i 9 igår och sov bort mitt illamående. Det var bra det. Jag gav mig ut på en morgonpromenad, snabbt hem och åt frukost och kastade mig iväg till stranden. Jag var där 9.04 och var alldeles ensam.

Jag känner att jag måste ta vara på hela dagarna när det är soligt och fint. Men det blåste satan. Jag låg där och frös och tänkte "solen tar ändå, solen tar ändå", som jag och Karin fick erfara när vi låg på Santa Monica och huttrade.
Efter en stund kom en kille och började surfa med en såndäringa drake. Det såg så himla roligt men svårt ut.

Jag kanske borde ta Johans råd och prova någon extremsport istället för tennis, som jag vill lära mig. Jag låg där och gluttade så jag nästan glömde hur kallt det blåste. Och helt plötsligt var det dags för mig att hoppa i kläderna och åka och göra naglarna. Då var klockan 11. Min nageltjej tyckte att jag var konstig som redan varit på stranden. Konstig och konstig..

Sen burnade jag hem till Jula där jag åt en snabb liten lunch i solen innan det var dags att åka och jobba. Det kändes prutt att åka dit i det fina vädret. Men det fanns inte så mycket val. Imorgon är jag ledig. Då ska det regna.

Grattis på namnsdagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar