tisdag 13 juli 2010

Ta mig till Hajstorp

Jag har gått och blivit rastlösheten själv. Jag kan inte sitta hemma och bara vara en längre stund. Och idag var det inte sämre än att jag var näst intill besatt av att åka någonstans. Ananthi ställde upp och fick välja mellan Sjötorp och Hajstorp. Egentligen ville jag åka till Hjo, men klockan var lite för mycket för att åka så långt. Ananthi valde Hajstorp eftersom hon aldrig varit där. Bra val.


Göta Kanal är allt bra fin. Och Hajstorp är allt bra mysigt.


Slussar fascinerar mig. Jag vet inte riktigt varför.
Jag kom med förslaget att man ju kunde släppa i fiskar och fiska i slussen. De kommer ju ingen vart då. Jag tror Ananthi tyckte att det var en bra idé.

Vi beslöt oss för att ta en glass innan vi åkte hem. Solen sken inte just där och då, men någon annanstans gjorde den väl det. Det dög för oss. Jag var lite mätt och tog en kula. Men tjejen i kassan var inte snål med glassen. Jag slängde ett öga på Ananthi och hennes min fick mig att asgarva inombords, och le utombords.

En kula var typ som två.

På vägen hem bestämde jag att vi skulle åka på sightseeing i Töreboda. Det var roligt. Vi fick oss ett par goda skratt under vår färd. Vi cruisade så pass att Karin ringde och frågade vad fan jag höll på med. Då styrde vi kosan hemåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar