torsdag 22 juli 2010

I love Hjo

För andra dagen i rad åkte jag på en liten utflykt. Idag tillsammans med Andréa och Anton. Vädret på förmiddagen var ju inte det bästa, men som prognosen lovat så klarnade det upp framåt lunch och solen sken på oss hela eftermiddagen.
Jag kom med förslaget att åka till Hjo och Andréa motsatte sig inte. Inte Anton heller. Han verkade vara mycket glad och nöjd över att få åka dit. Titta vad glad och fin han är, mitt lille mök.

Vi startade vår utflykt med att äta lunch. Fisk-tokig som jag gått och blivit, så hade vi sannerligen kommit till rätt stad. Vi åt rödspätta med räksås. Det smakade smaskens.

Vi åt på en restaurang nere i hamnen bland alla båtar. Det var helt fantastiskt bra. Och vilket sällskap sen.


Mätta och väldigt belåtna gick vi och strosade runt. Vi kikade lite i affärer, gjorde diverse klädbyten och pratade. Det är så roligt med Andréa. Vi pratar om allt. Vi blandar glatt skvaller med att spy galla över det vi inte är tillfreds med för tillfället. Vi vet att vi kan prata så med varandra, för vi vet att vi egentligen inte menar illa om något, någon eller några. Det är bara skönt att få ur sig det. Och det är så vi har fungerat under alla år tillsammans.



Flera gånger fick vi stanna och kramas, jag och Andréa. Vi gillar varandra lite granna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar