tisdag 1 juni 2010

Brum brum och asgarv

Min plan för dagen var att stanna på jobbet till typ klockan 18. Jag hade med mig matsäck och allt. Men så vart det inte riktigt. Jag kom därifrån 19.20. Så jag har precis kommit hem. Jag är inte ensam om att stanna länge. Jag och Vickan håller ut tillsammans. Det är skönt med lite sällskap i den stora skolan. Jag och Vickan sitter där i arbetsrummet och lyssnar på musik, rättar, sorterar papper och sätter betyg. Vi delar med oss av tokiga svar som elever lämnat. Idag rättade hon prov i "sex och samlevnad". Det var roliga svar hon fått.

Peter har tagit med mig på en tur med motorcykeln igen. Det var precis vad jag behövde. Komma ut och känna adrenalin. Jag blir ju helt uppspelt.
Jag sitter som en koalabjörn bakom Peter. Eller som en apunge som klamrar sig fast. Peter säger att vi åker bra tillsammans. Jag lutar med och sköter mig. När vi ligger i kurvorna blundar jag för att det är så otäckt. Men det killar i magen. Peter ser mig i backspegeln och flinar. Sen drar han på och jag dunkar min hjälm i hans. Det gör mig full i skratt.
Vi åkte på lite småvägar runtom Skara och avslutade med en spurt på E20. Brum brum säger motorcykeln. Asgarv säger Anna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar