torsdag 17 juni 2010

Barfota i bikini

Jag är hemma på Jula Mosse. Jag kan inte vara någon annanstans när solen skiner. Jag älskar att vara här. När jag vaknade av Svennes alarm 05.15 gick jag och öppnade fönstret. Jag somnade om och när jag vaknade igen hörde jag inte en enda fiskmås. Så skönt! Istället hörde jag Davids kossor och på ett ungefär två tusen olika fåglar. Fåglar som jag tycker om att höra. Inga fiskmåsar.

Jag ligger i solen och solar. Göken är helt bananas idag. Den galer som en tok, som om det inte finns någon morgondag. Fortfarande i norr.
När det blir för varmt går jag en sväng i trädgården. Jag går barfota i gräset som Svenne snart behöver klippa. Jag går i bikini. Min nya som jag köpte i Skövde i lördags. Min nya solbikini. Den som jag bara har när jag solar, eftersom jag inte vill bleka någon av mina andra.
Jag går bort till landet och tar mig en rabarb. Rabarber är gott. Jag går och äter den sura lilla saken medan jag tittar till min smultronodling, tittar till gräslöken och blommorna, hämtar posten. I bikini. Den sitter lite slarvigt på. Ibland hoppar patten ut. Det gör inget. Det är ingen som ser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar