tisdag 1 december 2009

Första december

Jag undrar så när det ska börja lukta Anna i min lägenhet. Min nya matta har slutat lukta fullt så mycket och illa, så nu kan jag tycka att det är dags att få sätta min egen lukt på hemmet. Väntar väntar..

Jag och Lena har varit ute och gått en promenad i det fina vädret i eftermiddag. Med en plusgrad bet det lite lagom i kinderna. Frisk luft är gött ju. Vi pratar och skrattar så mycket, särkskilt skrattar, att det är lite svårt att hinna andas. Något som märktes av när vi besteg Stockholmsbacken. Min morbror ringde och han frågade vad sjutton jag höll på med. Jag upplevde inte att jag flåsade så mycket som han påstod. Andades genom munnen på grund av snor möjligtvis. Men flåsa? No no. Vi hade ett märkligt samtal. Om jag får bestämma kommer det att fortsätta på lördag.

Första december idag. Adventskalendrar ska öppnas. Men jag har ingen. Vad är det om eller? Har jag gått och blivit vuxen? Nej, för hade jag det skulle jag inte titta på adventskalendern Superhjältejul som går på tv. Vilket jag visserligen glömde bort imorse. Svt Play är bra skit. Nu tittar vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar