onsdag 2 december 2009

Plutten och jag

Jag var på gymmet förut. Jag var så sjukt nära att kräkas. Herregud. Seriöst. Så otränad är jag inte. Och så längesen var det inte jag tränade. Nu känner jag en slags hämndlystenhet. Nu vill jag göra igen på min kropp som inte står pall. Nu vill jag dit och köra ännu hårdare. Och nåde den om den vill kasta upp.

Plutten har ingen bil den här veckan så vi slog våra påsar ihop och åkte och handlade. Vad mysigt det var! Plutten och jag. Vi gick där och strosade bland hyllorna och pratade om dittan och dattan. Stundtals glömde vi varför vi var där så vi fick gå tillbaka. Vi pratade om ”vad ska du äta i veckan då?”, ”Nämen titta, Ballerina med pepparkakssmak.” ”Köp den du så kan jag smaka”.
På vägen hem undrade jag vad det var för en jävla idiot som varvade så det lät över hela stan. Jaha. Det var visst jag som glömt lägga i en växel när jag skulle växla från fyran till femman. Idioten var jag.

Onsdag idag då. Lena Spena Spykorv har julfest med jobbet så vi hade vårt mys igår. Vi spelade tv-spel, drack julmust och glögg. Ananthi kommer hit ikväll och tar Lenas plats. Ananthi följer dock inte Bonde söker fru, men jag hoppas att hon spelar intresserad även fast hon inte är det. Och att hon vet åt vilket håll i soffan hon ska kasta sig när det blir pinsamt. Annars kan det bli fel. Jag får nog upplysa henne om det innan, så hon inte drar huvudet i baken på mig. Jag kastar mig åt vänster och hon åt höger.

Nu kom Karl. Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar