söndag 27 december 2009

Kaffesöndag och ett adjö

Jag vaknade av att jag fick ett sms kl 10.15. Jag insåg där och då att jag sovit jättemånga timmar. Nästan 12. Jag kände mig pigg för första gången på typ en månad. Jag flög ur sängen för herregud, jag hade ju nästan sovit bort halva dagen. Jag ställde mig på vågen. Och blundade. Julen är inte bra, julen är inte bra, julen är inte bra. Jag öppnade ena ögat och tittade. Öppnade båda för att se om det verkligen stämde att jag gått ner istället för upp. K-stin sa att jag måste vara den enda som går ner i vikt över jul.

K-stin kom hit och vi gick ut och gick en sväng. Vi blev nästan överkörda eftersom vi gick på gatan. Trottoarerna är inte skottade. Sen gick vi hem och drack kaffe. Julkaffe. Med smak av vanilj, kardemumma och kanel. Jag tror att vår rikliga mängd av mjölk räddade oss. K-stin åkte sedan tillbaka till Lund. Usch och fy, vad jag tycker att det är förjävligt när vi skiljs. Jag följde henne till bilen för att skotta fram våran, för att mamma skulle slippa det när hon kom med tåget. Det måste ha snöat två decimeter efter att jag ställde den på parkeringen i fredags. Shitipitt, vad jag borstade och skrapade om vartannat. Men efter en halvtimme var nästan all snö borta.

I eftermiddag har Karl varit här och druckit kaffe. Vi hoppade julkaffet dock. Vi pratade om fredagens bravader men kom väl egentligen inte fram till något vettigt.

Nu sitter jag och planerar en vårtermin av SO/SV, efter att ha fått en tillsägelse av min livcoach igår kväll. Så vad säger han nu om det? Tummen upp?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar