onsdag 18 februari 2015

Nya naglar, semelwraps och en mysig eftermiddag

Idag har Daniel varit ledig, så imorse hade jag nageltid hos Martina. Eller.. vad kom först? Daniels ledighet eller nageltiden? Ha!
 
Jag partade till det hela med två små stenar. Jag fyller ju trots allt år nästa vecka. Martina fick nästan en chock.


Daniel tyckte det var så olikt mig att inte köpa med mig semlor hem igår på självaste Fettisdagen. Och ja, jag kan förstå att han tyckte det var konstigt. För det var olikt mig. Men jag hade ju ätit en semla och det var ju ändå det viktigaste. Han sargade detta hela kvällen igår, så när jag gjort mina naglar åkte jag ner till stan och köpte med mig.. *tatatadada* semmelwraps hem.


Jamen jag kände att jag var tvungen att testa denna fluga innan säsongen är över. När jag kom hem så fikade vi. Och så goda de var! Godare än en vanlig semla. I tell you.
 
Daniel packade kärran och åkte till tippen medan jag och Sixten dammsög huset. Sen blev Sixten trött och då gick vi ut och gick promenaden som inte blev av imorse, eftersom Sigge vaknade klockan 5.
 
Lagom till jag duschat och gjort mig i ordning var Daniel klar ute, så vi hade hela eftermiddagen tillsammans inne. Eftersom det var så ruggit väder ute tände vi en brasa i den öppna spisen. Hela lilla familjen kröp ner i sängen och myste. Sixten somnade på mitt bröst. Alltså, jag var i himmelriket. Jag har aldrig varit med om mysigare.


 
Nu har vi ätit tacos. Det är ju torts allt onsdag.
 
I eftermiddags ringde Daniel till BVC och härjade, så morgondagen lär bli intressant för mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar