torsdag 26 februari 2015

Dagens

Sixten vaknade 5.20 och ville inte alls ligga och mysa. Han skulle stå upp och riva av bladen på blommorna. En vanlig dag hade vi gått upp. Men jag kunde inte vakna. Kunde inte. Det är högst ovanligt för att vara jag. Det gick inte fast jag tände lamporna. Jag satte Sixten i spjälsängen och sen somnade jag om i en halvtimme. Helt sjukt. Där satt han i sin säng helt nöjd och plockade med sin kudde och sitt täcke. Dåligt av mig. Bra av honom.

Idag har jag förberett lite för mitt kalas imorgon. Diskat alla glas, dammat och gjort dessertern. Jag hade tänkt att städa också, men det är ingen idé. Jag hade ändå fått plocka och dammsuga igen imorgon. Så det kändes onödigt. Jag gör det imorgon istället.

Vi har haft en mysig hemmadag idag. Vi har läst böcker och plockat runt saker. Ah, jag har läst och Sixten har plockat.


I eftermiddags kom min kusin David och undrade om jag kunde vara barnvakt åt Stella. David hade en ko som skulle kalva, och såklart ställde jag upp. Hon var lite ledsen till en början, och då blev Sixten rädd så jag fick dubbeltrösta. Jag var lite svettig i armhålorna där ett tag. Men sen blev det bra och allt var frid och fröjd.

Stella är typ det enda barnet som Sixten inte är rädd för. Nej, han drog henne i håret och i klänningen och de leker jättebra tillsammans. Fullt ös på båda.



När Daniel kom hem åkte jag till gymmet. Nu vet jag inte när jag kommer dit nästa gång. Känns inte bra. Men Danne åker bort torsdag till lördag så då blir det inget rännande på gymmet för min del.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Det är en stor dag imorgon ju!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar