måndag 23 februari 2015

Invigning av nya badbrallorna

Igår kväll när jag gick och lade mig kände jag att jag hade haft en väldigt bra helg. Jag har gjort sådant där som jag inte tar mig tid att göra. Jag har städat duschen och diskat alla ljuslyktor och ljusstakar. Sådant där som känns gött i själen när det är gjort. Och så undrar jag varför jag inte gör det oftare, för det blir så stor skillnad.
 
Idag väckte Sixten mig på fel sida. Och att han hann äta blomjord innan jag ens hunnit ur sängen gjorde inte saken bättre. Men det fick mig att gå väldigt fort under vår morgonpromenad. Inget ont som inte har något gott med sig.
 
Innan vi åkte och badade plockade och städade här hemma. Vi åt lite snabbt och sedan drog vi till Götene. Idag invigde Sixten sina nya badbrallor.


Det gick så bra på badet idag också. Han är allt en liten fisk.
 
Sixten somnade en stund i bilen på vägen hem, men vaknade när jag lyfte ur honom. Han hade inga planer på att sova något mer, så vi har hållit igång hela kvällen. Efter ett bad, insmörjning och välling somnade han som en stock. Det planerar jag också att göra snart. Ska bara hänga en tvätt först.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar