lördag 7 februari 2015

Lördagens

Sixten vaknade halv 6 idag. Jag brukar alltid kunna få honom att ligga och mysa en stund, men idag var det fullt röj så Daniel gick upp med honom så jag fick sova en stund till. Jag kunde såklart inte somna om men låg och slumrade. När jag gick upp möttes jag av denna syn - mina killar utslagna i soffan.

 
Jag smög ner och åt frukost i lugn och ro.

 
Jag vek en tvätt och gjorde mig i ordning för att åka och träna. Och precis innan jag skulle åka vaknade Sixten så vi hann gosa lite innan jag drog till gymmet.


När jag kommit hem, duschat och ätit mellis gick Sixten och jag ut till Daniel som grejade i trädgården.


Sixten tröttnade så vi gick in och gjorde chokladbollar. Jag har blivit besatt. Jag har dock inte ätit någon, bara smakat en skvätt på smeten. Sixten har sov-vägrat i eftermiddag så vi hade fullt upp med att hålla honom vaken till klockan var 19. Han fick bada för andra dagen i rad. Dels för att fördriva tiden med ett övertrött barn, dels för att han spydde ner sig fullständigt. Jag får snart ett bryt på allt detta kräk.
 
Tröttare än tröttast somnade den nybadade gott i sin säng och Daniel och jag bänkade oss med tacos och fin-godis från Hemmakväll framför Melodifestivalen. Bra lördag säger jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar