lördag 28 februari 2015

Gårdagen

Gudarna vet att jag har försökt måååånga gånger tidigare. Men det krävdes en födelsedag och ett löfte om att jag aldrig mer skulle fråga om han följde med. Så igår hände det. Daniel följde med på morgonpromenaden. Bästa presenten.

Det var en fin morgon och vi fick se soluppgången.



När vi kom hem och hade duschat åt vi frulle. Jag fick jättefina (och många) tulpaner av Daniel som gjorde frukostupplevelsen härlig. Jag älskar tulpaner mer än någon annan blomma.


Efter frukosten åkte vi till stan och fixade pass till Sixten. Det gick så fort och lätt att vi hann fika på kondis. Gött med en semelwrap och så himla mysigt att fika bara vi, lilla familjen. 


Sixten fyllde 10 månader igår. Jag tycker det känns som det var igår han kom.

Jag intog köket när vi kom hem och förberedde kvällens middag. Jag ville ha det mesta gjort så jag slapp stå i köket när tjejerna kommit. Daniel och Sixten åkte till Gudhem på eftermiddagen, och då kunde jag städa ordentligt.

Jag hade paljett-tema på middagen så alla mina tjejer kom så fina och uppklädda. Jag har tyvärr ingen bild på oss. Vi hade nog för roligt. Vad jag skrattade! Vilken toppenfödelsedag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar