måndag 2 november 2009

The Mama

Det var så roligt att komma till jobbet idag. Jag har verkligen saknat mina barn nu när det har varit lov. Idag var det extra roligt eftersom alla så gärna ville berätta vad de gjort under ledigheten. De är så fulla av liv.

På lunchen passade jag på att ringa till Andréa, the mama. Jag har sms:at var och varannan dag för att höra så att hon mår bra, och hennes bebbe också givetvis. Hon frågade om jag ville komma dit en sväng och självklart ville jag det. Så i eftermiddags var jag där och kikade på det lilla livet som är fem dagar gammal. Satan i gatan vilken söt unge. Han är jättelik pappa Martin så det var ju inte så konstigt. Anton, som barnet heter, låg och sov så mysigt i mitt knä efter att han ätit sig mätt på min vän och jag fått en gratis lektion i amning.

I afton har jag och mamma, nej bara mamma, satt upp tavlor i lägenheten. Jag får passa på att haffa henne när hon är tillgänglig. Bra vart det. Och när vi kom hem halv åtta såg jag att juljonnis varit här och lämnat saker på vår trapp. Nu äger jag ett strykjärn och en konservöppnare. Jag blev så glad. Snälla Jonnis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar