söndag 1 november 2009

Alla helgons dag

Så vart har den här helgen tagit vägen? Det går för fort. Jag hinner inte med. Igår styrde jag och mamma bilen mot Götet för att införskaffa sängar och en del annat på IKEA. Jag fick även min tv-bänk bytt. Sängar är tungt kan jag meddela.
Igår var det ju Alla helgons dag så när allt var uppburet i lägenheten, med hjälp av Svenne, bar det av hem för en snabb dusch och sen iväg till kyrkan. De tänder ett ljus för alla som gått bort under året, och eftersom morfar gick bort i mars kändes det som en självklarhet att vara där. Svenne fick mig att skratta helt olämpligt vid ett flertal tillfällen. Det räcker att vi tittar på varandra så inser vi vad den andra tänker och så är det igång. Det underlättade inte heller att han tappade en sten, som vi fick när vi gick in i kyrkan, i golvet så den rullade iväg. Väldigt ljudligt. Mamma och jag åkte på en gravrunda i fredags kväll och tände ljus på de gravar som tillhör de våra. Det är så fint när det lyser på kyrkogårdarna nu.

I natt har jag sovit i lägenheten för första gången. Dock inte i sängen eftersom den inte var monterad. Jag kan säga att min soffa duger väldigt bra att sova i. Svenne var så snäll och hjälpte mig att montera sängen i eftermiddags. Det gick snabbt och väldigt smidigt. Så nu är det klart. Nu fattas bara allt som ska vara i köksskåpen. Sen är det boklart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar