måndag 7 september 2009

Personlig assistent sökes

Jag behöver seriöst ha en personlig assistent. Jag vet inte vad det har blivit med mig. Vart i helskotta är min hjärna? Imorse när jag skulle till och tvätta tog det jättelång tid innan jag förstod hur man fick igång tvättmaskinen. Jag vet inte om jag gjorde rätt men den satte i alla fall igång. Sen var torktumlaren helt mysko också. Den fick jag bara ingen ordning på. Hur svårt ska det vara? Jag brukar inte vara så här himla oteknisk.
Och så i eftermiddags när jag skulle cykla bort till stan kunde jag inte hitta min cykel. Jag minns att det var fullt i cykelstället, där jag alltid brukar ställa den, igår kväll när jag kom hem men kommer inte ihåg vart jag ställde den istället. Jag fick strosa runt lite här nere mellan husen och försöka se oberörd ut. Jag fann den till slut i ett cykelställ på andra sidan innegården. Helt otroligt. Kanske har det med mitt horn att göra..

Ikväll har jag varit på Boelspexarnas intresseanmälan. Dekoren i första hand. Sexmästeriet (matlagningen) i andra och syeriet i tredje hand. På vägen hem konstaterade jag för K-stin att min cykelkorg, och därmed även min cykel, har blivit sneballad. Ja, så ligger det till minsann.

Här är en bild på känningen jag hade i lördags:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar