måndag 14 september 2009

Modersbesök

Mamma har varit här och hälsat på en sväng. Hon kom igår och åkte hem nu i eftermiddags. Det var roligt att få besök, att få visa hur jag bor och få visa mina favoritställen i Lund. Och visa vart det och det hände.
Mamma hade varit ute i skogen och plockat kantareller som hon hade med sig. Gulliga hon. De spisades igår kväll medan vi passade på att uppdatera varandra om det senaste och vad som komma skall.
Imorse gick jag till bageriet här nere på hörnet och köpte nybakat bröd. Det luktar så gott därifrån varje morgon, men eftersom jag hellre äter vaniljyoghurt och mammas müsli än bröd så har jag inte varit där innan. Men nu tänkte jag lyxa till det lite och bjöd därför mamma på färska frallor. Precis som på Santorin. Det var mysigt. Och gott.

Efter frukosten var det dags för mitt viktiga beslut. Jag har hela helgen haft en grymme beslutsångest, nära-tårarna-ångest. Imorse slet jag bokstavligt talat mitt hår eftersom jag verkligen stod och vägde på 50-50. Det hela slutade med att jag singlade Ramlösakork.
Vi begav oss mot stadens centrum. Jag visade mamma mitt favoritställe i stadsparken och sedan gick vi på en liten shoppingtur. Det var mamma som slutade upp med flest kassar. Det hör sannerligen inte till vanligheterna. Efter en mysig lunch på Fellini vinkade jag av mamma vid tåget.


Ikväll ska det drickas vin och ätas tacos. Och kanske spelas lite tv-spel.

Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar