torsdag 13 maj 2010

Veckovilsen och störig

Jag är så veckovilsen så det finns inte. Vad är det egentligen för dag? Det är ju inte nyttigt att vara ledig såhär mitt i veckan. Inte nyttigt, men ändå så bra. Det braiga ligger i att det faktiskt är en vanlig dag imorgon. Jag ska passa på att göra lite ärenden på stan. Något jag har svårt att hinna med när jag jobbar.

Karl har som sagt varit här och druckit kaffe. Det var roligt som alltid. Han får mig fnissig och på bra humör. När han varit här åkte jag och storhandlade. Jag blir alltid lika överraskad när jag är ledig en längre tid och kommer på att jag måste laga mat. Nu är det påfyllt med både det ena och det andra och toapapper.
Sen åkte jag hem till mamma för att lämna bilen. Jag passade på att gosa med Tigern som inte alls var på myshumör. Men jag tvingade honom. Han blev sur och ville gå ut. Vilket han fick. Då gick jag och störde Svenne när han satt och spelade CS. Jag råkade störa hans koncentration så pass att han dog och bad mig gå. Vilket jag gjorde. Men jag gick tillbaka och ropade "la la la". Då tittade han på mig flinade. Mitt lilla hjärta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar