onsdag 12 maj 2010

Ledig

När jag kom till jobbet imorse var klockan kvart över sju. Då brukar jag vanligtvis vara en bit bortanför Lugnås. Då hade jag ändå stannat och tankat full tank på Statoil. Skolan var låst så jag fick använda huvudnyckeln. "Det här är sjukt" tänkte jag. Som tur var var jag inte först på plats. Glory, vår söta städerska, välkomnade mig med ett leende. Ett leende som frågade mig vad jag gjorde där i denna arla timme. Men hon sa inget.
Jag utnyttjade tiden genom att planera ett nytt arbetsområde för sjuorna. Vilket jag tänkte ha gjort innan jag åkte hem i eftermiddag. Därmed kunde jag åka, när vi skrivit klart vår kvalitetsutveckling, lite efter lunch. Min personliga kvalitetsutveckling skriver jag i lugn och ro imorgon.

Nu är det långledighet som står på schemat. Skön korv, säger jag. Och eftersom jag arbetade undan det mesta i helgen som gick har jag bara tre saker att göra. Tänk om jag skulle kunna ta igen förlorad tid med mina nära och kära. Det vore ju toppen. Och eftersom det är onsdag vankas det onsdagsmys med Lena Spena the pukesausage. Bra början.
Jag säger långledighet hej hej långledighet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar