lördag 15 maj 2010

Regn

Jag vaknade av att regnet slog mot fönstret. Jag vill inte. Jag vill ha sol och ryssvärme. Folk skriver i sina bloggar om det fina vädret. Om solen som skiner och värmen som gör att de måste sitta i skuggan, fast de är iklädda klänning eller shorts. Jag skriver om det dåliga vädret vi har. För jag tycker inte om det.

Igår hade jag en väldigt soft men effektiv dag. Jag fikade med mamma, gjorde mina ärenden på stan, städade lägenheten, rättade alla mina uppsatser och bakade fantomen-kakor. Bara utifall att Karl skulle komma. Så jag kan sabotera hans matchvikt inför nästa helg. Nej. Inte därför. Utan för att man aldrig vet när man får fint fikafrämmande.
Jag gick och la mig klockan 22 och har således sovit tio timmar. Jag känner mig pigg och utvilad och är redo för en lördag.

Ikväll ska vi fira Svenne. Det ska bli roligt. Jag tycker som bekant om att tillbringa tid med min släkt och familj. Men innan dess ska jag träffa Lena och Jonna. Vi ska dricka förmiddagskaffe. Nu ska jag ta mig ut under paraplyet och köpa färskt bröd till kvällens kalas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar