söndag 9 maj 2010

Söndagskaffe

Nu är snart denna helgen slut och imorgon börjar en ny arbetsvecka. En tredagars. Två dagar med elever och en dag med arbetslaget. Jag känner mig laddad efter en bra och skön helg. Jag har jobbat undan en hel del så jag tror att jag ska kunna vara ganska ledig under långledigheten. Hoppas hoppas hoppas det blir fint väder så jag kan spendera mina lediga dagar i solen. Men det ser lite grått ut på den fronten.

I förmiddags ringde jag till mamma och frågade om hon inte ville komma på eftermiddagskaffe, eftersom det kändes som det var längesen vi träffades och uppdaterade varandra. Vi pratade om dittan och dattan och lite om vår semester.
Jag hann klart med rättningen och hade till och med hunnit sätta upp min nya lampa i taket här i vardagsrummet innan mamma kom. Det var faktiskt ett litet projekt det där med lampan, men våld löser allt. Nu sitter den där den sitter. Och det är ganska hårt.

När jag var klar i tvättstugan begav jag mig till Lena Spena. Jag ställde in i både fredags och igår på grund av att jag kände att jag var tvungen att rätta. Jag är inget trevligt sällskap när jag känner att jag har något hängande över mig. Igår när jag ringde och ställde in vår date fick jag så dåligt samvete. Jag är ingen vidare bra vän emellanåt. Men nu har jag varit där och vi har fnissat och pratat av oss. Så nu står jag mig nog till på onsdag.
På vägen hem passade jag på att handla så jag slipper inleda min vecka med den tråkiga sysslan. Kylskåpet är nu fyllt med mjölk, yoghurt och frukt.
Vecka 19 är välkommen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar