lördag 8 maj 2010

Gasen i bott

Det är snart sommarlov. Det närmar sig med stormsteg. När sommaren kommer tar mitt vikariat slut. Och eftersom det inte finns några jobba att söka för en SV/SO-lärare ser det ut som jag kommer bli en arbetslös tös till hösten. Det känns inte bra. Inte bra alls.
Jag såg i veckan att det låg ute ett jobb i Götene, så imorse innan jag drog till gymmet, skickade jag iväg en ansökan. Så nu håller vi alla tummarna för det.

Efter gymmet mötte jag upp med Ananthi för en fika på Ströget. Idag var det Springtime så det kryllade av människor. Lena och hennes syster var också nere på stan. Vi passade på att kolla in på Vero Moda som flyttat till nya lokaler. Det kändes lite som när man gick in på Mitt i City i Karlstad första gången. Man kände "storstad". En klänning lade jag till samlingen efter att ha varit där. På Vero Moda alltså. Här i stan. Idag.

Nu har jag sökt ett jobb, tränat, umgåtts och varit social, vilket innebär att jag måste ta tag i provrättningarna som väntar på mig. Närmare bestämt tre klassers prov. Det är nära 90 prov som ska rättas. Bäst jag sätter igång. Gasen i bott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar