tisdag 18 maj 2010

Tisdagsmys

GRATTIS på namnsdagen till typ halva min släkt som heter Erik! Men mest till Plutten. Eftersom han är min plutt.

En sak jag har varit dålig på men nu lärt mig är att fokusera på en elev, fast fyra fem stycken ropar, drar i mig och vill ha upp- märksamhet. Innan har jag pratat med alla samtidigt och det har inte gått så himla bra. Nu kan jag stänga av alla runt om, och göra klart med en elev innan jag hjälper den andra.
Idag stod jag i korridoren och pratade med en elev. Det dröjer inte speciellt länge innan det har samlats en klunga som alla har något att fråga eller berätta. Kanske reagerade jag inte eftersom jag är väldigt van vid att de tar min hand för att titta på mina naglar, kanske har jag blivit för bra på att stänga av, men jag märkte till en början inte att en tjej stoppade mitt finger i sin mun medan jag stod och pratade med en annan. Vad hände? Jag som precis hade petat en kille i ögat med det fingret.

Jag och Lena haft tisdagsmys istället för det sedvanliga onsdagsmyset. Vi kickstartade kvällen med en promenad. Jag skrattade stundtals så mycket att jag gick framåtböjd. Jag undrar vad folk som ser oss tänker. Att vi kommer leva jättelänge för vi skrattar så mycket? Att vi kommer få många djupa skrattrynkor? Att vi kommer trilla och skrapa upp knäna eller slå ut en tand? Eller funderar dom på vad som gör oss så glada en vanlig tisdagskväll?
Jag missade trottoaren så jag trodde jag bröt foten. När jag väl kommit upp höll jag på att bli påkörd av en buss. Fast jag gick på trottoaren. Hur ska det ens kunna vara fysiskt möjligt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar