tisdag 13 april 2010

Tisdag

Idag fick jag den här teckningen av min elev Robin:

Jag blev så glad att jag till och med glömde fråga när han under min lektion hunnit göra den, med tanke på att han borde antecknat för brinnande livet. Men han måste ha studerat mig ganska väl. Han har fått med att min lugg är, nej var, på tok för lång och att jag alltid, när jag föreläser, står med benen i kors. Varför gör jag det? Jag tänker på det hela tiden och ställer mig tillrätta tusen gånger om dagen, men blir av någon outgrundlig anledning alltid stående som om jag vore kissnödig.

Som man även ser på bilden har jag idag haft utsläppt hår. Det orsakade stor förbryllning hos mina elever. Varför hade jag inte uppsatt hår? Jag bara kände för att ha det utsläppt. Jag plattade det imorse eftersom det är lättare att kontrollera då, och shitipitt vad långt det är. Jag kan nästan torka mig i räva.

Imorgon är det onsdag. Wehej, vad roligt det ska bli! Det ser jag fram emot. Och torsdagen, då jag ska jobba 8-20, blev alldeles nyss mycket lättare då jag har gjort roliga planer för eftermiddagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar