fredag 16 april 2010

Fredagstvång

Det var ofattbart att jag var så pass pigg imorse som jag var. Jag var ute på Jula Mosse redan klockan 06.55, för att hämta sommardäcken. Herregud, jag brukar ju inte komma härifrån förrän 7 i vanliga fall. Och ändå ställde jag inte klockan tidigare. Konstigt. Jag måste haft världens fart här på morgonkvisten. Detta medförde att jag inte kom en endaste minut för sent till jobbet.
När jag kom hem till stan igen i eftermiddags kunde jag åka raka vägen till verkstaden och få sommardäcken på. Mycket bra. Bara en dag för sent. Sen åkte jag vägen förbi Lenas och Mickes radhus där det pågår renovering så det står härliga till. Världens snyggaste tapet har de i trappan. Sån vill jag också ha!

Väl hemma i min lägenhet blev jag sittande i soffan. Den var grymt djup idag. Det tog mig en och en halv timme att tvinga mig själv att gå till gymmet. En och en halv timme! Det måste vara någon form av rekord för mig. Det är ju nästan skamligt. Men iväg kom jag och som en liten kontrast till mitt tidigare inre motstånd, ville jag inte gå därifrån och vart där i två timmar.

Ho ho! Nu plingar det på dörren här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar