söndag 11 april 2010

Fantastiska söndag

Om jag fick bestämma skulle alla söndagar se ut som denna. Den har varit fantastisk. Förmiddagen var ingen go korv dock. Jag hade världens huvudvärk så jag fick gå och lägga mig och sova. Är det tacken för att jag inte var ute igår?
Efter lite sömn och en kopp kaffe var jag så gott som ny. Jag satte mig för att rätta lite, men jag pallar inte att vara inne när det är så fint väder ute. Eftersom mamma sagt att Svenne var i stan och fiskade med sina kompisar, ringde jag till honom och frågade om jag fick hänga på. De höll till nere i den nya hamnen så jag gick dit.


Jag satt i solen medan de gjorde tappra försök att få napp. Även jag försökte mig på att fånga en firre, men den enda som fick något på kroken var Marcus. Och det var en bräda.



Jag fick se årets första Tussilagon. Jag var sent ute, enligt Svenne. Men de här var de första jag såg. Och så är det med den saken.

Jag har hunnit med att tvätta och bekanta mig lite mer med mina grannar. Jag har även varit och handlat lite granna. Jag måste putsa mina fönster. Varje dag solen skiner påminns jag om detta. Därför har jag nu inhandlat en skrapa, vilket har varit det som hindrat mig. Dessutom har jag nu på kvällskvisten rättat färdigt proven. En riktigt bra dag, som sagt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar