torsdag 29 april 2010

Överbelamrat

Idag är ingen vanlig dag för det är Saras födelsedag! Grattis, grattis, grattis!

Igår var det onsdag och det var onsdagsmys med Lena, precis som det ska vara. Vi hade myset i Lenas och Mickes nyköpta radhus. Premiär! I söndags när jag var där fick jag lämna ifrån mig nyckeln till Lenas lägenhet, men igår fick jag istället en nyckel till det nya boendet. Nu känner jag mig hel igen.
Vi åt korvkaka, vilket jag inte ätit på ett bra tag nu. Det bjöds även på popcorn och många skratt. Micke Picke Pö bjöd dock på kvällens skönaste (läs
mest chockerande) kommentar vilket gav mig ett härligt asgarv.

Det är lite mycket att stå i på jobbet just nu. Mitt skrivbord är återigen överbelamrat med papper och böcker och saker som ska rättas.

Alla som känner mig förstår vilken inre stress det här ger mig. Man ser ju inte ens själva skrivbordsskivan. Och sneglar jag åt vänster, på herr Haraldssons arbetsplats, känns det inte bättre.

Det finns inte en chans att mitt skrivbord ser ut såhär innan jag tar helg. Men jag måste se till att det blir ordning på torpet innan jag åker från Skara imorgon. Stoppar jag så mycket som möjligt i väskan så kanske jag kan se lite av bordet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar