söndag 29 mars 2015

Söndagens

Jag trodde för en halvtimme imorse att sjukan brutit ut på mig. Men det blev bättre efter en liten stund. Att gå ut och gå i spöregn var väl kanske inte det optimala för mig, men desto bättre för Sixten. Åh, vad många gånger jag tänkte att skulle velat göra honom sällskap där nere i den varma, torra vagnen.

Jag duschade varmt och länge när jag kom hem, och sen åt jag och Daniel frulle. Sixten fortsatte sova ute i vagnen så jag hann både vika tvätt och stryka.

När Sixten vaknat och ätit åkte vi alla tre till Skövde. Vi köpte skor till Six, strumpbyxor till mig och hjullager till Daniel. Men just det! Jag köpte den äggformade glasskålen som jag inte kunnat sluta tänka på sedan jag och mamma var i Skövde för några veckor sedan.


Det lilla ägget köpte jag på Mio för flera år sedan. Det stora köpte jag på Hemtex idag. Jag undrar sa flundra om godis-företagen har ett finger med i spelet här, för satan i gatan vad många godisägg det krävdes för att fylla det.

Jag känner mig inte alls redo för en ny vecka. Trots att tvättkorgen är tom, smörgåsar och matlådor är gjorde och huset rent. Det beror väl på att jag inte känner mig helt kry. Men den här veckan har jag så mycket roligt inplanerat att den blir nog bra vare sig jag känner mig redo eller ej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar