lördag 28 mars 2015

Lördagens

Sixten sov i sin egen säng från det att jag nattat honom till dess att han vaknade 5.18. Han bad om nappen en gång, och då hade jag inte hunnit somna, annars sov han som en stock. Hela natten. Skönt för honom. Och för mig också såklart. Men jag slutade vara prio 1 för 11 månader sedan.

Ahmen jag då. Vaknade med ont i halsen. Under dagen har jag varit slö och krasslig. Jag avbokade powern redan igår eftersom Daniel var som ett utsketet äpplamos, och jag hade planerat att springa istället. Men big no på den. Jag vill inte få hjärtsäcksinflammation liksom. Morgonpromenaden blev i alla fall av. Jag kämpar i vilket fall som helst emot denna sjuka med näbbar och klor. Hoppas det känns bättre imorgon.

Vi hade en mysig frukost efter att jag och Sixten varit ute och gått. 


Hela familjen samlad. Det är så rolig att se vad Sixten blir glad när Daniel också är hemma. 

Idag, trots krasslighet, har jag bäddat rent i sängarna, tvättat alla sängkläder och alla handdukar och dammsugit huset. Det gjorde jag på förmiddagen. På eftermiddagen vilade vi och tog det piano.

Igår skickade Daniel mig till Apoteket för att inhandla diverse och då fick jag en mössa till Sixten (om jag la upp en bild på  honom iförd mössan på Instagram). Sagt och gjort. 


Smart marknadsföring av dem, tänker jag. För alla föräldrar tycker ju att ens barn är ett litet hjärta.

Nu har Daniel och jag, efter en långdragen nattning av Sixten, ätit tacos och haft lördagsmys.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar