söndag 22 mars 2015

Helgens

När jag tänkte det i mitt huvud så stod jag ute i strålande solsken, ljumma vårvindar och fågelkvitter som ackompanjemang när jag planterade mina påskliljor. Men icke. I snöblandat regn och nordanvindar. Inte så glamoröst och mysigt som jag tänkt mig. Vid närmare eftertanke var det snudd på otrevligt. Men nu är det gjort och jag tror att slutresultatet hade blivit detsamma.



Igår eftermiddag fick Sixten hosta. Det gjorde att han inte kunde somna igår kväll. Han somnade vid 21.30 och sov därför till klockan 6. Sovmorgon! Sixten var jättehängig och trött och det visade sig att han hade feber. Så idag har vi inte gjort många knop. Sixten har varit lite slö och väldigt mysig. Jag tackar och tar emot såklart. Jag blir inte mätt på Sixten-mys.


Det har varit en lugn helg. Igår var jag och tränade, som lördagsrutinen säger. På eftermiddagen kom Daniels föräldrar hit tillsammans med Lily. Hoppas att Sixten inte smittade henne med sin lilla sjuka.

Förutom att gosa och ge Sixten den uppmärksamhet han krävt har jag grejat här hemma och förberett veckan som komma skall. Tvättkorgen är tom, alla saker ligger på sin plats, matlådor och smörgåsar är gjorda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar