söndag 24 mars 2013

Rensjävulen

Idag är det inte bara söndag. Det är också K-stins födelsedag! Hurra hurra hurra! 

Jag ringde och grattade henne såklart. Vi har inte pratat med varandra sedan hon var hemma i julas, så vi pratade i över en halvtimme. Jag ska ju inte göra sånt där. Jag fattar ju inte hur mycket jag saknar henne förrän hon är där i mitt öra (eller när jag träffar henne). Men det känns så sjukt gött i mag- och hjärttrakten att det känns som vi pratar och träffas dagligen, fast det går lång tid mellan gångerna.

Eftersom Danne är och jobbar, så vi inte kan greja i huset idag, tänkte jag passat på att jobba lite. Men istället sög det i renstarmen. Jag tror jag har blivit besatt av den häringa rensjävulen. Jag tänkte att jag skulle låta bli sopsäckar idag. Men jag kunde ändå inte. Dock är det svårare för mig att rensa här i lägenheten än vad det är i huset. Här är allt ändå någorlunda aktuellt. Känslan när man hittar kläder som man glömt att man hade! "Hångeljeansen" och klänningen "Vapnet" har åter sett dagens ljus. Ha! Efter två garderober och en låda lyckades jag ändå fylla halva sopsäcken.


Nu har jag bara tagit en liten matpaus innan jag ska sätta tänderna i den tredje garberoben. Det ser ut som kriget här i lägenheten. Åh, jag som egentligen skulle veckostäda.. Aja. Tur att jag är ledig ett par dagar så jag kan få ordning på kaoset. 

Nej. Tvättstugedags. Sen ska jag fortsätta fylla säcken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar