lördag 9 mars 2013

Lördagschill

Klockan tio över åtta imorse knackade Lena på dörren. Ja alltså, det var ingen överraskning. Det var bestämt. Vi drack lite kaffe och drog sedan till gymmet. När vi gymmat klart oss gick jag hem för att duscha. Sen knackade Lena på dörren igen. Ja, nu var det nästan så att jag tvingat henne till detta. Den stackars arma människan kunde ju inte gå på stan helt hungrig och allena. Nej. Någon måtta på dumheterna får det vara. Ja, så kan det gå när man flyttar från staden!

Det var så himla skönt att få en dos av Lena även idag. Mitt liv känns lite pissigt när jag inte träffar henne. Det kommer bli lite sporadiskt nu när hon flyttar hit och dit, och snart flyttar vi, och Lena börjar jobba och ja.. det kommer bli kämpigt för vårt förhållande.

När vi ätit en andra frukost åkte Lena. Danne och jag drog till Skövde i jakt på nya skor till mig. Men jag hittar tar mig tusan inga, trots att jag letat både här och där och i Göteborg. Så kan det gå när man vet vad man vill ha. Jag kom däremot hem med ännu en bikni. Ha! Jag smäller av. Jag har så många bikinisar i min ägo att hälften vore nog. Ett linne köpte jag också. Som om jag inte hade några linnen heller. Jag har så många linnen att en fjärdedel vore nog.

Annars då.. Joråsatte. Jag detoxar på. Idag har det varit en chilldag. Jag har sovit middag, kollat på tv, surfat runt på internet i timtal. Imorgon får det nog bli andra bullar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar