fredag 29 mars 2013

Långfredag

Det sägs att det är fredag idag. Ja, jag får väl helt enkelt bara tro på det. För jag är helt lost. Vart har min lediga vecka tagit vägen liksom? Jag fick lite smått panik igår när jag insåg att hela veckan gått och jag inte ens kastat ett öga på min jobbväska. Hua mig! Hur ska det bli?

Jag tillbringar det mesta av mina dagar ute i Vita huset. Det går framåt! Danne och hans pappa har med gemensamma krafter satt upp gipsskivor, och idag har Danne spacklat. 


Han är minsann inte född med tummen mitt i handen. Det är ingen överraskning för mig. Det tog jag reda på tidigt. Om han inte haft det hade han inte varit en kandidat för att bli min framtida man. Man måste se om sitt hus, så att säga.

Vad gör jag hela dagarna då, kanske du undrar? Jo, jag sköter det finstilta. Jag målar mina lister, jag ser till att det finns mat i vårt kylskåp och jag städar och plockar i ordning. 
Idag har jag, mamma och Karin tagit oss an den stora gå-in-garderoben och rensat den. Fifan. Jag börjar bli lite mätt på att rensa nu. Tur att det dyker upp lite ljuspunkter då och då. Idag hittade jag till exempel det här kortet från Kristin:


Det är som sagt fredag, så nu ikväll har Danne och jag ätit tacos. Det är gött för mitt huvud att vi kan hålla fast vid några fasta rutiner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar