tisdag 19 mars 2013

Idag är det tisdag

Åh, idag har jag haft (och har fortfarande) en superbra dag! Jag är på ett strålande humör och det pirrar i magen. Det är underbart. Och detta trots att solen inte synts till och trots att det är värsta kalla vädret. När jag gick till gymmet förut fick jag brainfreeze för att det var så kallt när jag andades. Men av någon anledning så tycker jag att det är jätteskönt att det inte är vår ännu. Jag tycker ju inte om våren. Våren kan komma efter helgen. Då är faran över.

Tänk vad allt går lätt när humöret är med en. Jag har haft en väldigt produktiv dag. Torts att mitt schema är späckat på tisdagar så har jag hunnit med massor. Och när jag kom hem från jobbet gick jag som sagt till gymmet och där körde jag nästan på rekordtid. Väl hemma igen tog jag en lyxdusch med hårinpackning och hela kitet. Jag målade tånaglarna och smörjde mig med den fetaste krämen. Så skönt.

Sen gjorde jag Dannes mackor och efter det åt vi kvällsmat tillsammans. Så mysigt så! Nu har jag suttit och jobbat lite och känner mig väldigt tillfreds med dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar