söndag 1 augusti 2010

Lördagsmys

Gårdagens eftermiddag och kväll tillbringade jag med Andréa och hennes lilla familj. Ja, vi hade en riktig halvdag och helkväll skulle man kunna säga.

Jag tog med mig och bjöd på blåbärsmuffinsen jag bakade härom dagen. Martin tyckte att mina fina muffinsformar skulle vara fula att ha på väggen. Ett resonemang som hade sina rötter någonstans ute på Torsö, och som fick både mig och Andréa att skratta. Men det kan mycket väl vara som han sa.

Eftersom det inte var något bra på TV så gick jag, Andréa och Anton ner till stan för att hyra film. Det var inte lätt. Hon hade redan sett alla bra under de senaste regniga dagarna. Vi hyrde till slut "Agora". Inte att rekommendera.

Det är emot mina principer att köra en barnvagn med någon annans barn i. Jag tycker att det ser ut som man är en mamma-wannabe. Så jobbar inte jag. Det vet Andreá om, men frågade om jag inte tänkte på att hon kunde tycka att det är skönt att få gå fritt ibland. Jag sket därför i min princip och körde barnvagnen hela vägen hem. Därmed kunde hon vifta på armarna när vi gick.

Anton är förtjust i mitt pärlarmband och vill alltid leka med det när vi ses. Så även igår. Mer än någon annanstans befinner det sig i hans mun.

Andréa skämde bort mig redigt rejält med varma mackor med kantareller, bananasplit och sheriffstjärnor.

När jag kom hem någon gång efter midnatt pratade jag med Lena. Hon befann sig på Björnes och tyckte att jag också borde vara där. Fast jag var rätt trött så är jag inte den som är den. Jag plattade till luggen, slängde på lite mer smink, deo och Dolce och drog på mig ett linne och en kjol. Kjolen behövde strykas såg jag när jag fått på mig den. Jag tog plattången och gjorde den skrynkelfri på ett ögonblick. Med klackarna på begav jag mig sedan till Björnes. Tack och tur att skomakaren var snabb i veckan trots allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar