lördag 14 augusti 2010

Karl-abstinens

Jag mötte upp Andréa, Martin och Anton på stan. Andréa ville hitta något fint att ha på sig ikväll när de ska ut och äta middag. I andra affären vi var i beslöt sig Martin för att ta Anton med sig och gå hem. Det gjorde att jag och Andréa kunde göra stan helt på egna händer. Men Mariestads utbud är inte det största och inte heller det bästa. Vi kom därifrån med varsina par jeans. Och herregud, vad roligt vi hade. Vi blir som tokiga tillsammans. Vi måste höras väldigt mycket.

Andréa följde med upp till mig och provade igenom i stort sett hela min garderob innan hon hittade något som hon trivdes i. Jag tyckte att hon var jättefin i allt, och hade nästan gett upp när hon hittade sitt val för kvällen. Ja, man måste ju trivas själv för att det ska bli bra. Och bra hoppas jag att hon har det. Barnledig och allt.

I eftermiddag har jag varit hos Karl en snabbis. Jag har längtat efter honom som en tok. Jag kramade honom hårt och länge. Som en anakonda som ska döda sitt byte. Men jag var Karls byte också, för han kramades lika hårt han. Det är mindre än en vecka kvar till hans flytt. Jag blev gråtig och fick torka tårar. Försökte hålla inne. Men det gick inte. Och värre lär det ju bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar