måndag 13 april 2015

Helgen i okronologisk ordning

Det var lite av en "dagen efter" igår. Vi kom hem från Ullared vid 18-tiden i lördags och bestämde oss för att stanna i Gudhem en natt till. Bara tanken på packa in oss i bilen, åka hem och packa ur allt ur bilen fick mig att vilja gå och lägga mig.

Det var så roligt i Ullared. Nog för att det är roligt att shoppa, men att göra det tillsammans med de där galenpannorna är pricken över i. Vad vi skrattade!

Sixten och jag åkte hem efter frukost igår och var hemma här vid 10. Daniel stannade kvar och tvättade sin bil och kom en timme senare. 

Men det var som sagt dagen efter. Jag var jättetrött, och eftersom vi inte sovit hemma var jag ur rutin. Men när jag packat upp allt och lagt var sak på sin plats, vikt tvätt och tvättat en ny och vi alla tre varit och handlat blev jag normal. 

När Sixten somnat för natten åt vi tacos och när jag gick och la mig kände jag mig ändå redo för en ny vecka.

Idag var det i rutin igen. Morgonpromenaden var så lätt, så lätt efter två dagars vila. En vila som jag faktiskt gjort mig förtjänt av efter min nära-döden-springtur i Gudhem i fredags. Alltså de uppförsbackar. I den motvinden. När jag kom tillbaka, och till och med hade duschat och återhämtat mig någorlunda, sa Daniel: "Anna, du är helt lila i ansiktet. Det ser ut som din huvud ska explodera när dom helst." 

Och så kändes det också. Som att huvudexplositionen var nära. När vi hade grill-premiär och satt ute på den inglasade altanen på kvällen kändes livet helt fantastiskt. Mitt endorfin-påslag efter den springturen och grillmaten!

Tillbaka till idag! När vi ätit fulle fortsatte jag mitt tvättande, gjorde morotspuré, matlåda till Danne och sen gick vi till grannen och hämtade ägg.

Nu vilar Six och har så gjort ett bra tag. Han måste snart vakna dock, för att hinna äta innan vi ska åka och bada.

Uruselt skrivet blogginlägg noterar svenskläraren i mig. Om jag rättat den här texten hade det varit pilar både hit och dit. Nu låter jag det vara ett stilistiskt drag att inte skriva kronologisk.

Och där vaknade Sixten. Perfect timing.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar