onsdag 15 april 2015

En hemma-dag och ekonomi-möte

Idag har vi haft en mysig hemma-dag, Sixten och jag. Utan att jag grejat med massa husliga saker! Bra gjort av mig tycker jag.
Vi började såklart dagen med en morgonpromenad. När vi kom hem från den lös det i garaget, och jag ba: what the fuck? Jag trodde det var tjuvar och planerade skitsnabbt i mitt huvud hur jag skulle gå till väga för att lösa situationen. Typ ringa polisen. Men när jag kom närmare såg jag att det bara var Svenne. Skönt det.

Sigge pigge har inte varit så pigg idag. Han är alltid slö och trött när det är dåligt väder ute. Det har han varit sedan dag 1. En liten väderkärring har jag fått mig. Så han har sovit ganska mycket och inte varit sitt gladaste jag. Men man kan ju inte alltid vara på topp.

När han inte har vilat sitt trötta huvud har vi lekt och läst och myst massor.





Jag hade planerat att jag skulle ut och springa när Daniel kommit hem. Vädret bjöd inte direkt in till det, och när Lena messade och frågade om jag vill hänga med till gymmet blev det så istället.

När jag kom hem och hade duschat hade Daniel och jag ett ekonomi-möte. Det bestämde vi igår att vi skulle ha. Ja, man blir ju inte direkt rik av att vara föräldraledig. På mötet framkom inget vi inte redan visste. Daniel underströk dock att vårt köp-stopp fortfarande råder. Jag hade inte på något vis glömt det, bara ignorerat det. Ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar