fredag 17 april 2015

Full agenda och ett nytt PB

Vi hade mycket på agendan idag, så det var ju bra att Sixten tyckte att vi skulle gå upp 4.41. Det blir en lång dag när man går upp i tid. Och man hinner mycket. Vi var före pensionärerna på Ica, och då hade vi ändå gått morgonpromenaden, duschat och ätit frulle innan.

Jag lät Sixten sitta kvar i bilen medan jag packade in kyl- och frysvarorna samtidigt som jag pratade med lillebror på speakern i telefonen. Multitasking. Sedan åkte vi och plockade upp grannfrun och åkte för att köpa garn. Hon ska nämligen sticka en tröja till Sixten och tyckte att det var bäst att jag fick välja färger själv.

När vi kom hem packade jag ner Sixten i vagnen och gav mig ut på en söva-promenad. Jag behövde inte gå speciellt långt innan han stängde sina blå. Medan han sov packade jag in resten av varorna och sen kom Sven hit för att hämta sin båt.

Efter lunchen tyckte jag att det var dags att plocka undan påsk-sakerna. Sixten hjälpte till såklart.




När Daniel kommit hem från jobbet gav jag mig ut på en springtur. I måndags satte jag personbästa med en average pace på 5:03 under mina 5 km. På mossen-sträckan. Nu när det är ljust springer jag hellre där. Dels för att jag inte behöver oroa mig för bilar och därför kan ha vrålhög musik i öronen. Dels för att det är det tyngre. Det är ju tydligen sedan gammalt att det är lättare att springa på asfalt. 

Och idag då! Average pace 04:52. 


Vad hände liksom? Jag blev så jävla glad.

Efter dagens andra dusch begav jag mig till Töreboda för att hämta mamma vid tåget.

Ikväll tog det över en timme att natta Sixten, så vi har precis ätit korv med bröd. Bättre sent än aldrig. Det är Ack Värmlands fel. Typ det enda de pratar om är korv. Inte så konstigt att jag inte kan tänka på något annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar