lördag 4 april 2015

Gårdagens och lite dagens

Igår, efter att Sixten och jag gått vår morgonpromenad och efter att jag ätit en snabb frukost, åkte jag till gymmet. Som sagt, ofrivillgt träningsuppehåll kan vara en grym motivationshöjare.

När jag kommit hem och duschat var det lagom för mig att åka till mamma och hämta påskskinkan. Jag har ingen kastrull så pass stor som går att ha på vår nya spis. Så mamma var så snäll och kokade vår skinka också. Det blev vår lilla lunch - en smörgås med varm skinka. Så gott!

Vid 17-tiden kom Kristin och Christian över på tacos. Så härligt! Vi åt och pratade och pratade och pratade. Helt plötsligt var klockan läggdags.

Idag följde jag faktiskt min lördagsrutin och körde ett dubbelpass på gymmet. När jag kom hem och hade duschat gick vi ut i det fina vädret.




Det har funnits många tillfällen det senaste för mig att ta med Sixten ut och gunga. Men så har jag tänkt att Daniel skulle få vara med på premiären. Så idag passade vi på!


Nu har jag och Sixten vilat oss lite. Eller ja, han sover fortfarande här bredvid. Klockan 17 ska vi vara hos min morbror för påskfirande, så jag borde snart göra mig i ordning för det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar